Sisustussuunnittelija Järvenpää, Tuusula, Kerava Sisustussuunnittelija Tuusula, Järvenpää, Kerava Sisustussuunnittelija Kerava, Tuusula, Järvenpää

Ota yhteyttä
suunnittelijaan

Ota askel kohti unelmiesi sisustusta

Essi Dekor on Järvenpäässä toimiva sisustussuunnittelu­toimisto, jonka pääasiallista toimialuetta ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja muu Uusimaa.

Sisustussuunnittelu voidaan tehdä etänä koko Suomeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi. Voit:

  • käyttää yhteydenottolomaketta
  • lähettää sähköpostia essi@essidekor.fi
  • tai soittaa 040 554 9482

Sisustussuunnittelu alkaa aina maksuttomalla arviokäynnillä, joka ei sido sinua mihinkään. Jos kaipaat nopeita sisustusneuvoja, voit varata sisustussuunnittelua kevyemmän 2 h sisustus­konsultaation.

Vastaan viesteihin 24 tunnin sisällä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Tietojasi käytetään yhteydenottoon, ja niistä pidetään huolta tietosuojaselosteen mukaisesti.

Sisustus­suunnittelu etenee näin

Sisustussuunnittelu Tuusula, Kerava, Järvenpää

1. Ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti. Arvio­käynnillä käymme läpi, millaista sisustusapua kaipaat.

2. Arviokäynnin jälkeen saat tarjouksen sisustus­suunnittelusta sähköpostiisi.

3. Voit hyväksyä tarjouksen sähköpostitse, jolloin siitä tulee toimeksiantosopimus.

4. Tapaamme aloitus­palaverin merkeissä. Käymme tarkemmin läpi toiveesi ja aikataulusi. Samalla otan mitat muutoskohteesta.

5. Suunnittelu alkaa!

6. Esittelen sinulle alustavat ideat. Kerro rohkeasti mistä pidät ja mihin kohtiin kaipaat muutoksia.

7. Teen sisustus­suunnitelmaan muutokset palautteesi perusteella ja viimeistelen sen.

8. Suunnitelma on nyt valmis, ja se luovutetaan sinulle! Valmis sisustus­suunnitelma toimii ohjeistuksena muutoksen toteutuksessa.

Sisustus­suunnittelijan esittely

Sisustussuunnittelija Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa

Olen Essi Peltola, järvenpääläinen sisustussuunnittelija (SisAk 2022). Teen tila- ja sisustussuunnittelua koteihin, vapaa-ajan asuntoihin sekä yrityksille. Minulla on myös yli 10 vuoden työkokemus markkinointialalta.

Sisustussuunnittelun päämäärä on viihtyisä, toimiva ja asiakkaan näköinen tila. Pyrin siihen, että tila olisi mieltä ja kehoa kutkuttava kokemus, jonka tunnelmasta ei malttaisi lähteä pois. Asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltu tila on parhaimmillaan hyvän olon lähde, josta pulppuaa loputon määrä onnellisuutta.

Suunnittelijana minua inspiroivat etenkin värit, sillä ne herättävät niin sisustuksen kuin meidätkin eloon. En silti aina ole ympäröinyt itseäni väreillä – en uskaltanut. Pelkäsin, että kyllästyn väreihin. Sen takia tuijotin väsymiseen asti valjuja seiniä ja kadotin itseni persoonattomaan harmauteen.

Lopulta ymmärsin, että pelkoni sai minut voimaan huonosti omassa kodissani. Päätin valita pelon sijaan rohkeuden: toivotin värit tervetulleiksi elämääni ja ympäristööni. Vasta silloin saavuin oikeasti kotiin. Paikkaan, jossa värien harmonia ja voima tarttuivat minuun. Tästä syystä uskon, että värit kuuluvat tilaan, jossa halutaan elää täyttä elämää.

Tutustu suunnittelupalveluihini ja ota minuun yhteyttä, niin pääsemme yhdessä heittäytymään värien syleilyyn ja tekemään sisustushaaveistasi totta.