Sisustussuunnittelija Espoo – Essi Dekor Sisustussuunnittelija Vantaa – Essi Dekor Sisustussuunnittelija Espoo ja Vantaa – Essi Dekor

Sisustus­suunnittelua
koteihin & yrityksille

Sisustus­suunnittelua Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja lähikunnissa

Kotien ja yritysten sisustussuunnittelu Espoossa ja Vantaalla

Sisustussuunnittelija Essi Peltola suunnittelee tilan, joka kertoo sinun tarinaasi. Tavoitteenani on luoda mieltä ja kehoa kutkuttava kokemus, jonka tunnelmasta ei malttaisi lähteä pois – olipa kyseessä koti, vapaa-ajan asunto tai kaupallinen tila.

Tarjoan sisustussuunnittelua pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Uudellamaalla. Suunnittelu voidaan tehdä etänä koko Suomeen.

Onnistunut sisustus syntyy arjen toimivuudesta, inspiroivista väreistä, laadukkaista materiaaleista ja rohkeudesta elää oman näköisessä ympäristössä. Toteutetaanko yhdessä unelmiesi sisustus?

Tutustu rauhassa palveluihini yksityisasiakkaille tai yrityksille ja pyydä maksuton kohdearvio!

Sisustus­suunnittelijan palvelut kotiin, mökille tai vapaa-ajan asuntoon

Sisustussuunnittelija Essi Peltola kuuntelee tarkalla korvalla toiveitasi luodakseen tilan, jonka tunnelmasta koko perhe haluaa nauttia. Sisustussuunnittelu voidaan tehdä yhteen huoneeseen tai koko kotiin. Olen käytettävissä juuri sellaisessa laajuudessa kuin haluat.

Teen yksityiskohteiden sisustussuunnittelua Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja lähikaupungeissa, mutta kuulen mielelläni myös kauempana sijaitsevista kohteista.

Sisustussuunnittelu alkaa maksuttomalla arviokäynnillä, joka ei sido sinua mihinkään. Suunnitteluprojekti voi sisältää kaikki tai vain osan seuraavista sisustussuunnittelijan palveluista:

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelussa sisustus­suunnittelija määrittelee tilan käyttötarkoituksen ja varmistaa sen, että liikkuminen tilassa ja kalusteiden ympärillä on vaivatonta. Tilasuunnittelu voi sisältää myös pohjaratkaisun muutokset.

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Materiaali- ja värivalinnoilla on suuri vaikutus tilakokemukseen ja tunnelmaan. Pyrin aina kunnioittamaan suunnittelussa rakennuksen aikakautta. Opastan sinua valitsemaan kotiisi, mökillesi tai vapaa-ajan asuntoosi laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja.

Suunnittelen tilaasi värimaailman, joka sitoo sisustuksen yhteen hurmaavaksi kokonaisuudeksi. Kannustan sinua valitsemaan rohkeasti värejä, sillä niiden avulla tilaan luodaan kodikkuutta, persoonaa ja elämäniloa.

Pintamateriaali- ja värisuunnitteluun sisältyvät esimerkiksi lattiamateriaalit, maalisävyt, tapetit, paneloinnit, listoitukset, sisäovet ja akustiikka­materiaalit.

Kiintokaluste­suunnittelu

Kiintokalusteet ovat pitkäikäisiä hankintoja, joiden tulee kestää sekä aikaa että käyttöä. Autan sinua valitsemaan keittiön, kodinhoitohuoneen, WC-tilojen ja eteisen kiintokalusteet sekä muut mahdolliset säilytyskalusteet. Sisustussuunnittelija suunnittelee kiintokalusteet tarvittaessa mittojen mukaan.

Irto­kaluste­suunnittelu

Kalusteiden oikealla sijoittelulla on oleellinen vaikutus tilantuntuun ja tilan toimivuuteen. Irtokalustus voidaan suunnitella täysin uusilla kalusteilla tai sisustuksessa voidaan hyödyntää olemassa olevia kalusteita. Suosittelen yhdistämään uutta ja vanhaa, jolloin lopputulos on persoonallisen kerroksellinen.

Tekstiili­suunnittelu

Tekstiilit viimeistelevät sisustuksen. Verhot, matot, tyynyt, vuodevaatteet ja muut tekstiilit tuovat kotiisi, mökillesi tai vapaa-ajan asuntoosi pehmeyttä. Tekstiileillä on helppo luoda tilaan uutta ilmettä, parantaa akustiikkaa, korostaa olemassa olevaa tunnelmaa tai lisätä väriä.

Valaistus­suunnittelu

Hyvin suunniteltu valaistus herättää tilan eloon. Valaistuksella luodaan tunnelmaa, korostetaan sisustuksen yksityiskohtia ja tuetaan erilaisia toimintoja. Valaistussuunnittelussa sisustussuunnittelija ehdottaa kohteen tyyliin sopivia valaisimia ja määrittelee optimaaliset valaisinpaikat.

Piensisustus ja sisustuksen viimeistely

Viimeistellään sisustuksesi persoonallisilla esineillä ja taiteella. Autan sinua valitsemaan sisustuksesi tyyliin sopivat koriste-esineet ja taulut. Löydämme niille varmasti sellaiset paikat, joissa ne pääsevät oikeuksiinsa. Sisustuksen viimeistelyyn voi kuulua myös vihersisustus, joka tuo kohteeseen raikasta kodikkuutta.

Valmis sisustus­suunnitelma

Valmis suunnitelma sisältää sisustus­suunnittelun laajuudesta riippuen kaikki tai vain osan seuraavista suunnittelu­dokumenteista:

 • tilamuutos- ja tilankäyttöpohjakuvat
 • moodboardit eli tunnelmakollaasit
 • pintamateriaali- ja värisuunnitelma
 • 2D-projektiot eli tarvittavat seinä- ja leikkauspiirustukset
 • Sketchup 3D-havainnekuvat
 • kiintokaluste­suunnitelma
 • irtokaluste­suunnitelma
 • valaistus­suunnitelma
 • tekstiili­suunnitelma
 • piensisustus­suunnitelma
 • työohjeet
 • huonekortit tuotetietoineen ja hankintapaikkoineen

Projektit hinnoitellaan tapaus­kohtaisesti. Hintaan vaikuttavat mm. kohteen koko, tilan vaatimukset ja suunnittelun laajuus.

Suunnittelu 65 € / h (sis. alv 24 %). Katso projektien esimerkkihinnat.

Sisustus­suunnittelijan konsultaatio auttaa pienissä pulmissa

Jos tarvitset nopeita neuvoja sisustuspulmiin, sisustus­suunnittelijan konsultaatio on mainio ratkaisu. Kaipaatko apua esimerkiksi sisustuksen yhtenäistämiseen, maalisävyjen valintaan tai huonekalujen hankintaan?

Konsultaatio on kertatapaaminen, jossa sisustus­suunnittelija antaa sisustus­vinkkejä johonkin tiettyyn pulmakohtaan. Konsultaatioon ei kuulu maksutonta arviokäyntiä.

Hinta 2 h / 285 € (sis. alv 24 %), kun kohteen sijainti on pääkaupunki­seutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) tai Uudenmaan alue.

Toimitilojen sisustus­suunnittelu yrityksille

Toimitilojen sisustussuunnittelu Vantaalla ja Espoossa

Sisustussuunnittelija luo sinulle tilan, joka kertoo yrityksesi tarinaa ja johon halutaan palata aina uudelleen. Toimitilan sisustuksella on merkittävä vaikutus asiakaskokemukseen ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Onnistunut sisustus tukee yrityksesi liiketoimintaa ja vahvistaa sen brändiä.

Toimitilan sisustussuunnittelu voi sisältää kaiken konsepti­suunnittelusta sisustuksen viimeistelyyn tai vain joitakin suunnittelun osa-alueita, kuten tilasuunnittelu, pintamateriaali- ja värisuunnittelu, kiinto- ja irtokalustesuunnittelu tai valaistussuunnittelu.

Olen työskennellyt yli 10 vuotta markkinoinnin ja brändien rakentamisen parissa ja hyödynnän osaamistani sisustussuunnittelijan työssä.

Tarjoan toimitilojen sisustussuunnittelua Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja lähikunnissa. Kauempana sijaitsevien kohteiden suunnittelu on mahdollista tarpeen mukaan.

Toimitilan sisustussuunnittelu lähtee aina liikkeelle tilan käyttäjien tarpeista. Suunnittelu voidaan toteuttaa esimerkiksi työtilaan, liiketilaan, toimistoon, kahvilaan, ravintolaan tai vaikkapa boutique-hotelliin. Suunnittelu alkaa maksuttomalla arviokäynnillä: ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro tarpeistasi!

Toimitilan sisustussuunnittelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti projektin laajuudesta riippuen. Tutustu yritysprojektien esimerkkihintoihin.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kohdearvio

Lähetä viesti, niin käydään yhdessä läpi, millaista apua kaipaat sisustussuunnittelijalta.

Olethan yhteydessä mahdollisimman aikaisin ennen muutos- tai rakennusprojektisi alkua, niin pääsemme varmimmin toivottuun lopputulokseen.

Toimialuettani sisustus­suunnittelulle ovat pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Uudenmaan alue, mutta kuulen mielelläni myös kauempana sijaitsevista kohteista. Sisustus­suunnittelu onnistuu etänä koko Suomeen.

Vastaan viesteihin 24 tunnin sisällä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Tietojasi käytetään yhteydenottoon, ja niistä pidetään huolta tietosuojaselosteen mukaisesti.